Açık Rıza Metni

Tarafıma tebliğ edilen, okuduğumu, anladığımı kabul ve beyan ettiğim Aydınlatma Metni ile iş bu açık rıza beyanı kapsamında;

Aşağıda yer alan kişisel verilerimin aramızdaki ilişki kapsamında; yayınladığımız Sınavia isimli mobil uygulamanın daha verimli çalışması için, Veri Sorumlusu olan “Sınavia (Arda Nakışçı ve Nurettin Hakan Yılmaz)” tarafından,

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki esaslar ile aşağıda yer alan amaçlar çerçevesinde toplanmasına, kaydedilmesine, saklanmasına, aşağıda yer alan alıcı grupları ile paylaşılmasına, sınırlı şekilde işlenmesine, Sınavia ile aramdaki ilişki sona erdikten sonra kanunda yer alan zamanaşımı sürelerinin sonuna kadar ve aşağıda açıkça gösterilen süreler kapsamında saklanmasına hiçbir baskı altında kalmadan, koşulsuz olarak açık bir şekilde rıza gösterdiğimi kabul, beyan ve taahhüt ederim.

Tarafımdan Alınan Kişisel Veriler

“Uygulamadaki Kullanıcı Adı ve Şifre”, “Ad, Soyad”, “Doğum Tarihi(belirtilmiş ise)”, “Yaşanılan Şehir(belirtilmiş ise)”, “Fotoğraf (yüklenilmiş ise)”, “Soru-Cevap İstatistikleri”, “Alışveriş Geçmişi Bilgileri”

Tarafımdan Alınan Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

1-) Oyunun daha verimli çalışması için

2-) Oyun içi istatistiklerin belirlenmesi için

3-) Finansal ve muhasebe işlemlerinin yürütülmesi

4-) Oyun içi sıralamaların oluşturulması için

Tarafımdan Alınan Kişisel Verilerin Paylaşıldığı Alıcı Grupları

1-) Gerektiğinde Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları

2-) Özel Hukuk Gerçek veya Tüzel Kişileri

Alınan Verilerin Saklama Süreleri

“Uygulamadaki Kullanıcı Adı ve Şifre”, 6 Ay

“Ad, Soyad”, 6 Ay

“Doğum Tarihi(belirtilmiş ise)”, 6 Ay

“Yaşanılan Şehir(belirtilmiş ise)”, 6 Ay

“Fotoğraf (yüklenilmiş ise)”, 6 Ay

“Alışveriş Geçmişi Bilgileri” 6 Ay